Toernooien

Deelname nederlaagtoernooi B.V.Limmen.

Op woensdagmiddag 30 oktober a.s. wordt gespeeld tegen B.V.Limmen.

Aanvang 13.00 uur. Op woensdag 8 april 2020 komt Limmen op bezoek in Castricum.

ljartuitwisseling tussen “Biljartcentrum Castricum” en “Velserbroek”.

 

Sinds 2011 is er een biljartuitwisseling met de spelers van b.v. “velserbroek” en biljartliefhebbers die spelen bij “Biljartcentrum Castricum”. De uitwisseling is ontstaan doordat de gebroeders Hans en Giel de Reus, die beide lid zijn van resp. “b.v. Het Terras”uit Santpoort en ’t Steegie uit Castricum, op het idee kwamen eens te informeren of het mogelijk zou zijn eens met elkaar te biljarten in “Biljartcentrum Castricum. Omdat men in Velserbroek maar twee biljarts heeft wordt er altijd In Castricum gespeeld. In eerste instantie gebeurde dit twee keer per jaar met acht spelers uit Velserbroek en acht spelers uit Castricum, maar nu is dit vier keer per jaar, de animo is groot om deel te nemen.

De spelers voor “Biljartcentrum Castricum” worden door het stichtingbestuur uitgenodigd voor deelname, voor de spelers uit Velserbroek gebeurt door een roulatiesysteem binnen de vereniging.

 

Het nivo varieert zeer sterk maar is niet het belangrijkste, het moet vooral gezellig zijn en tot nu toe lukt dit voortreffelijk. Twee partijtjes biljarten, met een hapje en een drankje, het is steeds weer een gezellige middag waar elke keer weer naar wordt uitgekeken.

 

In het biljartcentrum staat een heuse bokaal waarop alle winnaars vanaf 2011 staan gegraveerd. De dagwinnaar krijgt een klein exemplaar mee naar huis als aandenken.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright 2017 Stichting Bevordering Biljartsport Castricum